Rehellisesti: yksi maan parhaista

Tällä alalla yritysten elinkaari on yleensä aika lyhyt. Autopesula on helppo perustaa, mutta vaikea pitää yllä polkuhinnoilla sekä välttävällä työnlaadulla. Cleanwheels on ollut yrityksenä olemassa yli 10 vuotta, joten tiettyjä asioita on tehty oikein. Ohessa muutama kommentti fb-sivuiltamme:

”Perheen autot tulivat kerralla kesäkondikseen niin sisältä kuin ulkoakin. Ja vielä haettiin ja tuotiin pihasta ykkösluokan palvelulla. Vahva littipeukku!”

”Iso suositus! Tämä kaveri tietää mitä tekee ja on hyvä siinä. Tulen varmasti käyttämään myös jatkossa.”

”Herra itse on hemmetin mukavan oloinen. Mutta kyllä työn sopiminen ja itse työnjälkikin oli ensiluokkaista.
Bonuksena vielä, että jaksoi vastailla loputtomiin tyhmiin kysymyksiin pinnoitetun auton pesusta ja hoidosta.
Helppo on suositella.”

”Ihan loistavaa asiakaspalvelua ja auto kiiltää taas, puhdas sisältä ja ulkoa. Tuli kyllä olo, että asiakas ja auto on tärkeitä. Kiitos!”

”Palvelu oli yli odotusten ja työnjälki sitä mitä sen pitääkin olla. Ei välttämättä halvin paikka, mutta rahalleen tuntuu saavan vastinetta.”

Fasebookin yksi ryhmä on muuten nimeltään ”autonhoitoryhmä”. Siellä kysellään toisinaan mikä yritys PK-seudulla kiillottaisi auton hyvin. Paikkoja on täällä päin Suomea paljon, mutta hyvät mahtuvat kouralliseen. Cleanwheels mainitaan vuodesta toiseen tuossa ryhmässä yhtenä vastauksena laadukkaaseen autonhoitopaikkaan. Ryhmä on tunnettu myös vaativien harrastajien keskuudessa ja niinpä siellä suositellaan vain laadukkaita yrityksiä.