Yrityksille

Ei liukuhihnatyölle, kyllä yksilölliselle autonhoidolle

Uusi auto yritykselle? Anna meidän huolehtia sen suojauksesta. Valikoimaan kuuluu niin kiveniskuteipit esimerkiksi umpiohin, takapuskurin päälle, peileihin,  takalokasuojiin yms. keraamisesta pinnoituksesta puhumattakaan. Täydellinen suojauspaketti on noin tuhannen euron luokkaa sisältäen kiveniskukalvotuksen kriittisiin kohtiin, keraamisen pinnoitteen ja sisätilojen pinnoituksen,

Paketti voidaan myös hoitaa usein samaan rahoitukseen auton kanssa ja parhaimillaan saat autosi liikkeestä täydellisesti suojattuna eikä sinun tarvitse edes käydä täällä. Kysy lisää!

Tarina autoliikeyhteistyöstä

Aikaisemmin teimme paljon autoliikkeiden kanssa yhteistyötä. Noin 3-4 tunnissa auto piti pestä,  kiillottaa, siistiä sisältä ja vielä mahdollisesti pestä penkit. Jos aikaa käytti enemmän kuin 3-4 tuntia autoa kohden, siitä tuli jo taloudellista tappiota. Kiire siis oli.

Jokainen ymmärtää, että jos hyvä auton kiillotus kestää 4-20 tuntia, ei 3-4 tunnissa tee kovin hyvää kiillotusta jos muukin auto pitää hoitaa siinä samalla. Autoliikeyhteistyö loppui aikanaan ja hyvä niin. Nyt keskitymme puhtaasti yksityisasiakkaisiin, emme bulkkituotteisiin.