Yhdistelmäpaketit

Kun tuo auton puhdistukseen, kannattaa sekä ulko- että sisäpuoli hoidattaa samalla kertaa.

Pesu ja sisäpuhdistus

Kuten kaikki tiedämme (ainakin lapsiperheelliset), auto sotkeentuu myös sisältä hyvin herkästi. Pesun yhteydessä kannattaa siis harkita olisiko myös pienelle sisäpuhdistukselle tarvetta pesun yhteydessä.

Esimerkiksi puolen tunnin sisäpuhdistus ja käsinpesu maksaa 80 euroa ja siinä ajassa saa usein auton yleissiistiksi eli enimmät kivet pois lattialta, ovenvälit kuiviksi, ikkunat pestyä ja pinnat pyyhittyä pölyistä.

Kevytpinnoitus ja sisäpuhdistus

Tämä on hyvä paketti käyttöauton kausihuolloksi. Pintaan laitetaan kevypinnoite, joka kestää normaalikäyttöä noin 15 tkm eli suurin piirtein yhden vuoden ajot normaalikäytössä. Sisältä auto käydään läpi hieman tarkemmin, jolloin siellä on mukava matkustaa ja ikkunoistakin näkee kunnolla läpi.

Käsittelyyn on hyvä varata noin työpäivä pinnoitteen kuivumisen takia, työ maksaa 280 euroa.

Kevytpinnoitus, penkkien pesu ja sisäpuhdistus

Työ sisältää muutoin samat kohdat kuin edellä,  mutta kevytpinnoituksen ja sisäpuhdistuksen lisäksi auton istuimet myös pestään tekstiilipesurilla tai vastaavasti nahkapenkit puhdistetaan ja käsitellään nahanhoitoaineilla.

Työ kestää penkkien ja pinnoitteen kuivumisen takia noin työpäivän.

Koneellinen kiillotus ja pinnoitukset

Oikein hyvä koneellinen kiillotus korjaa pinnan pienet mikronaarmut, jolloin pinnasta tulee uudenveroinen ja kiiltävä. Tällöin tosin pinnassa ei ole enää mitään suoja-aineita, joten hyvin pohjatöiden jälkeen pitää valita mitä pintaan laitetaan suojaksi. Paras vaihtoehto on täysiverinen keraaminen pinnoite (Pro Cure tai Nanolex Si3d HD), jolloin pinta kestää hyvin hoidettuna vuosia. Hyvä vaihtoehto on myös vuoden kestävä kevytpinnoite.

Kiillotukseen kuuluu joka tapauksessa aina vähintään Polymatrix-ohutkalvopinnoite maalin suojaksi.

Henkilöauton kiillotus on alkaen 290 euroa.

Auton myyntikunnostus

Ajattelitko myydä autosi? Haluatko sen kiiltelevän kuten vaihtoautoliikkeiden ajoneuvot? Silloin sille kannattaa tehdä täydellinen myyntikunnostus, ostaja ihastuu autoosi ja setelit vaihtavat omistajaa hyvinkin nopeasti.

Täydelliseen myyntikunnostukseen kuuluu auton käsinpesu luukkujen välejä myöten, täydellinen sisäpuhdistus penkkien pesuineen, moottorin pesu, maalipinnan koneellinen kiillotus sekä tietenkin kevytpinnoitus. Sopimuksesta voidaan autoon laittaa kevytpinnoitteen tilalle keraaminen Nanolex- tai Cure-pinnoite, mikä tietenkin ennestään parantaa menopelisi kiiltoa ja nostaa sen suojaustasoa.

Auton täydellinen myyntikunnostus kustantaa 490 euroa.