Yhdistelmäpaketit

Yhdistelmäpakettit: pesu- ja sisäpuhdistus, kovavahaus ja sisäpuhdistus, auton myyntikunnostus. Edullisesti pakettina kuin erikseen ostettuna.

Siis mikä? Yhdistelmäpaketti on kokelma palveluitamme yhdellä iskulla. Ostamalla esimerkiksi sisäpuhdistuksen ja kovavahauksen samalla reissulla, saat ne edullisempaan hintaan kuin erikseen ostettuina.

Pesu ja sisäpuhdistus

Äkkiä auto puhtaaksi ja mökkitielle? Se onnistuu ostamalla pesu- ja sisäpuhdistuspaketin.

Erikseen hinnoiteltuna sisäpuhdistukset veloitetaan alkavan puolen tunnin mukaan, mutta tässä paketissa saat auton kuin auton kiinteään hintaan puhtaaksi niin päältä kuin sisältäkin. Pesun jälkeen puhdistamme autoa sisältä noin puoli tuntia. Vaikeammat ajoneuvot katsotaan tapauskohtaisesti.

Pesu ja noin puolen tunnin sisäpuhdistus maksaa yhteensä 66 euroa.

Kovavahaus ja sisäpuhdistus

Nimensä mukaisesti tämän työn yhteydessä laitamme autosi iskuun niin sisältä kuin päältä. Normaalisti sisäpuhdistus hinnoitellaan tuntityönä, mutta tässä saat auton kuin auton pinnan vahautettua ja sisustan puhdistettua yhdellä ja samalla hinnalla. Tämän version sisäpuhdistus käsittää noin tunnin periodin rehellistä sisäsiivousta.

Kovavahaus ja sisäpuhdistus pakettihintaan 169 euroa.

Kovavahaus, penkkien pesu ja sisäpuhdistus

Tämän työn jälkeen autosi näyttää fiksulta ja filmaattiselta. Pesemme penkit, puhdistamme auton sisältä ja laitamme vielä puhdistettuun pintaan kovavahan. Saat reilun alennuksen ostamalla kerralla enemmän.

Tämä palvelu käy normaalisti kukkaron päälle 260 euroa.

Koneellinen kiillotus ja kovavahaus

Maalipinnan kiillotus koneella vie mennessään kaikki vahat, pinnoitteet yms. ylimääräiset suojat. Pinta kyllä kiiltää, mutta siinä ei ole muuta suojaa kuin tehtaalla ruiskutettu lakka. Tämän takia myllytyksen yhteydessä kannattaa ehdottomasti ostaa vaha tai keraaminen pinnoite suojaamaan juuri kiillotettua pintaa. Kysy myös Nanolex-pinnoitetta!

Henkilöauton kiillotus ja kovavahaus alkaen 295 euroa.

Auton myyntikunnostus

Ajattelitko myydä autosi? Haluatko sen kiiltelevän kuten vaihtoautoliikkeiden kulkupelit? Silloin sille kannattaa tehdä täydellinen myyntikunnostus, ostaja ihastuu autoosi ja setelit vaihtavat omistajaa hyvinkin nopeasti.

Täydelliseen myyntikunnostukseen kuuluu auton käsinpesu luukkujen välejä myöten, täydellinen sisäpuhdistus penkkien pesuineen, moottorin pesu, maalipinnan koneellinen kiillotus sekä tietenkin kovavahaus. Sopimuksesta voidaan autoon laittaa vahan tilalle keraaminen Nanolex-pinnoite, mikä tietenkin ennestään parantaa menopelisi kiiltoa ja nostaa sen suojaustasoa.

Auton täydellinen myyntikunnostus kirpaisee 490 euron verran.