Yksi autonpesu voi tuhota maalipinnan?

Auton pesu onnistuu maalipintaa rasittamatta.

Autopesula Cleanwheels ei ole pelkkä autopesula Järvenpäässä. Oikeastaan se ei ole autopesula lainkaan. Täällä kyllä pestään autoja, mutta enemmänkin työhön liittyvät sellaiset termit kuin myllytys, auton kiillotus, pinnoitus, naarmunpoistot. Maalipinnan korjaus uudenveroiseksi kiillottamalla mikronaarmut pois on ominta alaamme ja siitä meillä on jo pitkä kokemus. Mustat autot eivät ole mikään ongelma eivätkä muutkaan värit. Toisiin vain menee enemmän aikaa kuin toisiin.

Oikein tehty pesu pitää maalipinnan hyvänä

Joku voi tietenkin ihmetellä kuinka pesu voi pilata auton maalipinnan? Jos ajaa mustan auton muutaman kerran harjakoneeseen tai käyttää huonossa käsinpesussa ja tutkii maalipintaa auringossa, huomaa kyllä vauriot. Pintaan on ilmestynyt pieniä mikronaarmuja. Auton voi pestä tekemättä näitä mikornaarmuja ja tällaisia pesuja tarjoamme lähtökohtaisesti täällä pinnoitetuille autoille.

Auton pesu itse ei muuten ole rakettitiedettä, mutta muutamaan perusvirheeseen siinä voi sortua, joka johtaa nopeasti maalipinnan naarmuttamiseen mikronaarmuille. Omatoimisille pesijöille löytyy Cleanwheelsin youtube-kanavalta autonhoitoa koskevia videoita ja oppaita auton hoitoon. Kanavan videot löydät täältä: Autonhoitovideoita

Erilaisten pesujen hinnat näet muuten tästä: Hinnasto

Vaahdotusta tarvitaan auton esipesuun.