Erilaiset käsinpesut

Me huolehdimme autostasi hellävaraisesti käsin pesten. Erilaiset käsinpesut Cleanwheelistä

Erilaiset käsinpesut Cleanwheelistä

Käsinpesu pesukintaalla kestää noin puolisen tuntia. Ennen kinnastelua auto esipestään vaahdottimella ja huuhdellaan. Tällöin saadaan suurimmat likapartikkelit pois. Sitten auto kinnastellaan pesukintaalla ja huuhdellaan saippuat pois. Pesuun kuuluu myös Nertan wet coat -tyyppinen pikavaha, jonka kesto on ehkä joitakin viikkoja? Etukumimatot pesemme myös.

Talviaikaan käytämme hiilivetyliuottimia suolan poistamiseksi. Muuten auto ei puhdistu kunnolla, kun suola jää pintaan. Jos haluat eroon myös piestä, lentoruosteesta ym, lue tehopesun kuvaus alempaa.

Varatun ajan sattuessa sadepäivälle kannattaa aika peruuttaa ja varata uusi tiskivuoro. Se on tietenkin veloituksetonta. Puhtauden pysyvyydelle myönnämme perävalotakuun.

Käsinpesu ja pikavaha kustantaa yhteensä 35 euroa, etukortilla 30 euroa.

Tehopesu syväpuhdistaa auton kuin auton. Pesussa käytetään kemikaaleja, jotka poistavat pinnasta lentoruostetta ja maantiepikeä. Lisäksi auto käydään tarvittaessa ns. savella läpi viimeisenkin epäpuhtauden poistamiseksi. Mikäli tunnet näennäisesti puhtaan auton helmassa kädellä koitettaessa karkeutta, on tämä pesumuoto sinua varten. Ei suositella hiljattain vahatuille tai pinnoitetuille autoille. Käytämme tämän pesumenetelmän sovellusta kun valmistelemme autoja kovavahaukseen tai pinnoitukseen.

Tehopesu keventää kukkaroa henkilöauton kohdalla 59 eurolla.