Istuinten puhdistus

Istuinten puhditus Cleanwheelsissä tuo raikkautta sisään autoon. Penkkien pesu erityisellä istuinpesurilla. Istuinten kuivaus sähkölämmittimillä.

Limu kaatuu penkille, lapsi oksentaa, penkissä on muuten vain tahroja yms. Unohda puhdistusvaahdot tässä vaiheessa, niillä on vain hyvä levittää likaa, mutta et saa sitä pois. Kunnon puhdistukseen pitää olla kunnon välineet, me käytämme lian pois imevää tekstiilipesuria.

Penkin kuivuminen käy kesällä auringonpaisteessa melko nopeasti. Kylmällä kaudella kuivatamme penkkejä ylimääräisillä lämmitimillä, jolloin täydellinen kuivuminen kestää useita tunteja. Tämä kannattaa huomioida varatessaan aikaa penkkien pesuun. Toki auton saa ajoon heti pesun jälkeenkin, suojaamme penkit istuinsuojalla ja pääset peppu kuivana matkalle.

Kysy myös tekstiilipinnoitusta. Kun istuin on puhdas, se voidaan pinnoittaa paremmin likaa hylkiväksi. Likaista ja rasvaista istuinta ei kannata käsitellä.

Yksittäisen penkin pesu on 30 euroa (emme tosin kuivata sitä tällä hinnalla vaan saat istuinsuojan ja auton heti mukaan. Henkilöauton kaikkien penkkien pesu on 95 ja suojapinnoituksen kanssa 150.

Istuinten puhdistus

Toimenpide sisältää:

  • Penkkien pesu erityisellä istuinpesurilla.
  • Istuinten kuivaus sisätilalämmittimillä.
  • Penkin ollessa märkä annamme mukaan istuinsuojan.