Pinnoitus ja kovavahaus

Kovavahaus ja auton pinnoitus kannatta tehdä säännöllisesti Cleanwheelsissä.

Tiesitkö, että olemme käyneet vaadittavat kurssit saadaksemme asentaa autoosi huippupinnoitteen? Saksalaisen Nanolex Si3d HD -pinnoitteen saavat laittaa vain koulutuksen hyväksytysti suorittaneet. Kyse onkin sitten ihan huipputuotteesta. Aine kestää jopa konepesuja vaikka emme niitä kenellekään suosittelekaan mekaanisen kulutuksen takia. Nanolexin lisäksi valikoimaamme kuuluu myös AutoSmartin Silver Seal One -kestovaha. Silver Sealille valmistaja lupaa yhden vuoden kirjallisen takuun ja se voidaan laittaa uusiin tai uudehkoihin autoihin. Silver Seal tai normaali kovavaha on sinulle, joka tykkäät itse pestä autoasi.

Nanolex- ja Silver Seal -tuotteet ovat oikeasti laadukkaita tuotteita ja vaativat pitkän kuivumisajan. Silver Sealin valinneet saavat autonsa takaisin saman päivän aikana kunhan tuovat sen heti aamusta. Huippusuojaa vaativat taas joutuvat jättämään autonsa yön yli halliimme sillä Nanolexia ei saa altistaa sateelle asennuksen jälkeen seuraavaan 12 tuntiin.

Nanolex Si3D perusversio ilman maalipinnan kiillotusta kustantaa 290 ja HD-versio 390.
Silver Seal One maksaa 195.
Normaalista kovavahauksesta pulitat meidän talossa 120.

Emme toki ole hylänneet perinteistä kovavahaustakaan. Se voidaan laittaa suhteellisen nopeasti, aikaa kannattaa varata noin kolme tuntia. Hyvin tehty kovavahaus on sinulle oikea valinta mikäli olet tarkka autonpitäjä etkä käytä voimakkaita liuottimia auton puhtaana pitämisessä. Kovahaus tosin kannattaa teettää parikin kertaa vuodessa, vaha kestää puolesta vuodesta vuoteen riippuen millä peset, miten peset, kuinka usein peset, missä säilytät autoa jne.