Erilaiset käsinpesut

Me huolehdimme autostasi hellävaraisesti käsin pesten. Erilaiset käsinpesut Cleanwheelistä

Erilaiset käsinpesut Cleanwheelistä

Pesu ja pikavaha on yksi kysytyimpiä tuotteitamme. Suoritamme pesun kahden ämpärin tekniikalla (2BM) ja pesemme autosi pesukintaalla välttääksemme pesunaarmujen riskiä. Vanteet pesemme joko sienellä tai vanneharjalla. Pesuun kuuluu myös ns. wet coat eli kostealle pinnalle levitettävä vaha. Tällaisen vahan kesto on noin kuukausi. Tällaisen pesun yhteydessä myös etukumimatot pestään ja ovenvälit kuivapyyhitään.  Auto kuivataan mikrokuituliinoilla.

Varatun ajan sattuessa sadepäivälle kannattaa aika peruuttaa ja varata uusi tiskivuoro. Se on tietenkin veloituksetonta. Puhtauden pysyvyydelle myönnämme perävalotakuun.

Käsinpesu ja pikavaha kustantaa yhteensä 35 euroa.

Tehopesu syväpuhdistaa auton kuin auton. Pesussa käytetään kemikaaleja, jotka poistavat pinnasta lentoruostetta ja maantiepikeä. Lisäksi auto käydään tarvittaessa ns. savella läpi viimeisenkin epäpuhtauden poistamiseksi. Mikäli tunnet näennäisesti puhtaan auton helmassa kädellä koitettaessa karkeutta, on tämä pesumuoto sinua varten. Ei suositella hiljattain vahatuille tai pinnoitetuille autoille. Käytämme tämän pesumenetelmän sovellusta kun valmistelemme autoja kovavahaukseen tai pinnoitukseen.

Tehopesu keventää kukkaroa henkilöauton kohdalla 59 eurolla.