Erilaiset käsinpesut

Me huolehdimme autostasi hellävaraisesti käsin pesten. Erilaiset käsinpesut Cleanwheelistä

Erilaiset käsinpesut Cleanwheelistä

Pesu ja pikavaha on yksi kysytyimpiä tuotteitamme. Suoritamme pesun kahden ämpärin tekniikalla (2BM) ja pesemme autosi pesukintaalla välttääksemme pesunaarmujen riskiä. Vanteet pesemme joko sienellä tai vanneharjalla. Pesuun kuuluu myös ns. wet coat eli kostealle pinnalle levitettävä vaha. Tällaisen vahan kesto on noin kuukausi. Tällaisen pesun yhteydessä myös etukumimatot pestään ja ovenvälit kuivapyyhitään.  Auto kuivataan mikrokuituliinoilla.

Varatun ajan sattuessa sadepäivälle kannattaa aika peruuttaa ja varata uusi tiskivuoro. Se on tietenkin veloituksetonta. Puhtauden pysyvyydelle myönnämme perävalotakuun.

Käsinpesu ja pikavaha kustantaa yhteensä 35 euroa.

Tehopesu syväpuhdistaa auton kuin auton. Pesussa käytetään kemikaaleja, jotka poistavat pinnasta lentoruostetta ja maantiepikeä. Lisäksi auto käydään tarvittaessa ns. savella läpi viimeisenkin epäpuhtauden poistamiseksi. Mikäli tunnet näennäisesti puhtaan auton helmassa kädellä koitettaessa karkeutta, on tämä pesumuoto sinua varten. Ei suositella hiljattain vahatuille tai pinnoitetuille autoille. Käytämme tämän pesumenetelmän sovellusta kun valmistelemme autoja kovavahaukseen tai pinnoitukseen.

Tehopesu keventää kukkaroa henkilöauton kohdalla 59 eurolla.

 

Sisäpuhdistus

Sisäpuhditus Cleanwheelsistä silloin tällöin pitää auton raikkaana.

Kiiltävä ja näyttävä auto parkkipaikalla, mutta kabiinissa näyttää räjähtäneen pölynimurin pölypussi? Ei hätää, meillä on hienot pelit ja vermeet myös sisäpuhdistuksiin ja paljon kokemusta tästä työstä. Ehdottamasti tehokkain työkalu sisäpuhdistuksiin on paineilmakäyttöinen sisäpuhdistin, Tornador. Sen avulla auton puhdistus käy nopeasti ja helposti.

Sisäpuhdistuksessa voidaan puhdistaa penkeistä pieniä tahroja, mutta suurempien tahrojen puhdistaminen vaatii penkkien pesun.

UUTTA: Ostimme taloon paineilmakäytttöisen Tornador Beastin joka on kehitetty nimenomaan koirankarvojen poistoon, tule ja testaa!

HUOM: Ajoneuvosta olisi hyvä poistaa sisäpuhdistustyön ajaksi mahdollisimman paljon irtotavaraa, näin pääsemme käsiksi kaikkiin likaisiin paikkoihin.

 

Pesu ja noin puolen tunnin sisäpuhdistus kustantaa yhteensä 55 euroa. Pelkät sisäputsit 31 euroa alkava puoli tuntia.

Toimenpide sisältää:

 • Penkkien ja lattioiden imurointi.
 • Takakontin imurointi.
 • Oviverhoilujen ja kojelaudan pesu sisätilapuhdistimella.
 • Ikkunoiden pesu sisältä.

Maalipinnan kiillotus

Myllytyksen ja kovavahan jälkeen auto näyttää lähes uudelta.

Myllytys, glossaus, puunaus, koneellinen kiillotus… rakkaalla lapsella on monta nimeä. Täällä  Järvenpäässä puhutaan usein myllytyksestä. Käytännössä tämä tarkoitta auton kiillottamista häikäisevän loistavaksi.

Ulkonaisesti kulmahiomakonetta muistuttavalla työkalulla hiotaan osa lakasta pois. Tällä tavalla lakka tasoittuu ja siinä olevat pienet pintanaarmut häviävät. Myllytys ei leikkaa kovin paljoa tehdaslakasta pois, autoa voi siis huoletta myllyttää useammankin kerran ennen kuin lakka on hävinnyt olemattomiin.

Varoituksen teksti: Myllytys vie mennessään pinnassa mahdollisesti olevan vahan. Operaation jälkeen lakan päällä ei siis ole mitään suojaa epäpuhtauksia, lentoruostetta yms. vastaan, ainoastaan lakka. Autoon kannattaakin ehdottomasti ostaa koneellisen kiillotuksen yhteydessä joko keraaminen pinnoite tai kovavaha.

 

Henkilöauton kiillotus ja kovavahaus maksaa alkaen 290 euroa. Kysy myös keraamista pinnoitetta tähän, laskemme sinulle hyvän alennuksen!

Toimenpide sisältää

 • Ajoneuvon liuotinpesu.
 • Pienpoisto maalipinnasta
 • Lentoruosteen poisto maalipinnasta
 • Tarvittaessa ”savetus”
 • Koneellinen kiillotus sopivalla aineella, koneella ja laikalla.
 • Myllytystahnojen pesu
 • Koneellinen viimeistelyhionta sopivalla aineella, koneella ja laikalla.
 • Viimeistelyaineiden pesu maalipinnasta

Erilaisista detailing-töistä tämä on ehdottomasti vaativin työ ja vaatii paljon kokemusta sekä ammattitaitoa. Mikäli ei ole kumpaakaan tai vain toista, saattaa seurauksena olla maalipinnan puhki leikkaaminen tai ikävät ”hologrammit”. Nämä ovat auton kyljessä auringonpaisteella näkyviä ikään kuin maalipinnan alla olevia hologrammin näköisiä kiillotuskoneen ajojälkiä. Käytämme työssä epäkeskoa hiontakonetta, joka ei oikeilla aineilla käytettynä jätä hologrammeja.

Pinnoitus ja kovavahaus

Kovavahaus ja auton pinnoitus kannatta tehdä säännöllisesti Cleanwheelsissä.

Tiesitkö, että olemme käyneet vaadittavat kurssit saadaksemme asentaa autoosi huippupinnoitteen? Saksalaisen Nanolex Si3d HD -pinnoitteen saavat laittaa vain koulutuksen hyväksytysti suorittaneet. Kyse onkin sitten ihan huipputuotteesta. Aine kestää jopa konepesuja vaikka emme niitä kenellekään suosittelekaan mekaanisen kulutuksen takia. Nanolexin lisäksi valikoimaamme kuuluu myös AutoSmartin Silver Seal One -kestovaha. Silver Sealille valmistaja lupaa yhden vuoden kirjallisen takuun ja se voidaan laittaa uusiin tai uudehkoihin autoihin. Silver Seal tai normaali kovavaha on sinulle, joka tykkäät itse pestä autoasi.

Nanolex- ja Silver Seal -tuotteet ovat oikeasti laadukkaita tuotteita ja vaativat pitkän kuivumisajan. Silver Sealin valinneet saavat autonsa takaisin saman päivän aikana kunhan tuovat sen heti aamusta. Huippusuojaa vaativat taas joutuvat jättämään autonsa yön yli halliimme sillä Nanolexia ei saa altistaa sateelle asennuksen jälkeen seuraavaan 12 tuntiin.

Nanolex Si3D perusversio ilman maalipinnan kiillotusta kustantaa 290 ja HD-versio 390.
Silver Seal One maksaa 195.
Normaalista kovavahauksesta pulitat meidän talossa 120.

Emme toki ole hylänneet perinteistä kovavahaustakaan. Se voidaan laittaa suhteellisen nopeasti, aikaa kannattaa varata noin kolme tuntia. Hyvin tehty kovavahaus on sinulle oikea valinta mikäli olet tarkka autonpitäjä etkä käytä voimakkaita liuottimia auton puhtaana pitämisessä. Kovahaus tosin kannattaa teettää parikin kertaa vuodessa, vaha kestää puolesta vuodesta vuoteen riippuen millä peset, miten peset, kuinka usein peset, missä säilytät autoa jne.

Istuinten puhdistus

Istuinten puhditus Cleanwheelsissä tuo raikkautta sisään autoon. Penkkien pesu erityisellä istuinpesurilla. Istuinten kuivaus sähkölämmittimillä.

Pilponaati kaatuu penkille, lapset hyppivät istuimilla kuraiset kengät jalassaan, sairaan lapsen mahalaukku tyhjentyy takaistuimille jne. Onhan näitä, me Cleanwheelsillä näemme usein sotkuisia penkkejä ja pesemme niitä lähes päivittäin siihen tarkoitetulla erityisellä verhoilupesurilla.

Penkin kuivuminen käy kesällä auringonpaisteessa melko nopeasti. Kylmällä kaudella kuivatamme penkkejä ylimääräisillä lämmitimillä, jolloin täydellinen kuivuminen kestää useita tunteja. Tämä kannattaa huomioida varatessaan aikaa penkkien pesuun. Toki auton saa ajoon heti pesun jälkeenkin, suojaamme penkit istuinsuojalla ja pääset peppu kuivana matkalle.

 

Kaikkien penkkien pesu maksaa yhteensä 95 euroa, yhden penkin 20 euroa.

Istuinten puhdistus

Toimenpide sisältää:

 • Penkkien pesu erityisellä istuinpesurilla.
 • Istuinten kuivaus sisätilalämmittimillä.
 • Penkin ollessa märkä annamme mukaan istuinsuojan.

Uudet autot

Uuden auton suojaus on parempi kuin hyvä idea.

Hankitko uuden auton ja nyt mietit minkälaista suojaa siihen pitäisi laittaa?

Yleensä auton lähtiessä tehtaalta maalipinnan mukana kulkee hyvin nimellinen vaha jos sitäkään. Tämä vaha luovuttaa suojausarvonsa parin ensimmäisen pesun yhteydessä jolloin autossa on pelkkä lakka maalia suojaamassa. Paljaaseen lakkapintaan taas tarttuu lika, piki, yms herkästi.

Mikäli etsit oikein, oikein hyvää suojaa autollesi, valitset käsittelyn joka sisältää seuraavat temput.

 • Auton keraaminen pinnoitus
 • Kiveniskukalvot kriittisiin kulutuskohtiin
 • Lasipinnoite
 • Vannepinnoite
 • Tekstiili/nahanhoitoaine

Hinta vaihtelee autokohtaisesti. Toki pakettia voidaan myös räätälöidä juuri sinun tarpeisiin.

Noutopalvelu

Noudamme ja palautamme auton tai muun ajoneuvon 50 km säteellä Cleanwheelsistä

Auton vahaukset, pinnoitukset, kiillotukset ja muut työt vaativat usein monen tunnin puurtamista. Tällöin voi olla hankalaa järjestää tekemistä odotusajaksi, varsinkin jos sattuu tulemaan jostain lähitaajaamaa kauempaa.

Meillä on kuitenkin ratkaisu tähän. Voimme hakea auton joustavasti noin 50 kilometrin säteeltä pientä korvausta vastaan. Auto ovelta, auto ovelle, mikäs sen kätevämpää. Soita ja kysy lisää tai SOVI NOUTO -sivulta!

 

Nouto ja palautus kustantaa 15-35 euroa riippuen kuinka kaukaa kulkupeli haetaan.

Cleanwheels noutopalvelu

Yrityksille

Ajoneuvojen pesu- ja puhdistuspaketteja autoliikkeille ja muille yrityksille räätälöidysti.

Me teemme paljon yhteistyötä yritysten kanssa. Autoliikkeet ja niiden vaihtoautokunnostukset ovat osa päivittäistä leipäämme. Eikä sinulla tarvitse olla autoliikettä voidaksesi olla yhteistyökumppanimme. Laskutamme usein ihan tavallisista henkilöautoihin kohdistuneista töistä ihan tavallisia yrityksiä. Kannattaa olla yhteydessä ja kysellä mitä voisimme tarjota sinun yrityksellesi.

 

Yhdistelmäpaketit

Yhdistelmäpakettit: pesu- ja sisäpuhdistus, kovavahaus ja sisäpuhdistus, auton myyntikunnostus. Edullisesti pakettina kuin erikseen ostettuna.

Siis mikä? Yhdistelmäpaketti on kokelma palveluitamme yhdellä iskulla. Ostamalla esimerkiksi sisäpuhdistuksen ja kovavahauksen samalla reissulla, saat ne edullisempaan hintaan kuin erikseen ostettuina.

Pesu ja sisäpuhdistus

Äkkiä auto puhtaaksi ja mökkitielle? Se onnistuu ostamalla pesu- ja sisäpuhdistuspaketin.

Erikseen hinnoiteltuna sisäpuhdistukset veloitetaan alkavan puolen tunnin mukaan, mutta tässä paketissa saat auton kuin auton kiinteään hintaan puhtaaksi niin päältä kuin sisältäkin. Pesun jälkeen puhdistamme autoa sisältä noin puoli tuntia. Vaikeammat ajoneuvot katsotaan tapauskohtaisesti.

Pesu ja noin puolen tunnin sisäpuhdistus maksaa yhteensä 55 euroa.

Kovavahaus ja sisäpuhdistus

Nimensä mukaisesti tämän työn yhteydessä laitamme autosi iskuun niin sisältä kuin päältä. Normaalisti sisäpuhdistus hinnoitellaan tuntityönä, mutta tässä saat auton kuin auton pinnan vahautettua ja sisustan puhdistettua yhdellä ja samalla hinnalla. Tämän version sisäpuhdistus käsittää noin tunnin periodin rehellistä sisäsiivousta.

Kovavahaus ja sisäpuhdistus pakettihintaan 169 euroa.

Kovavahaus, penkkien pesu ja sisäpuhdistus

Tämän työn jälkeen autosi näyttää fiksulta ja filmaattiselta. Pesemme penkit, puhdistamme auton sisältä ja laitamme vielä puhdistettuun pintaan kovavahan. Saat reilun alennuksen ostamalla kerralla enemmän.

Tämä palvelu käy normaalisti kukkaron päälle 260 euroa.

Koneellinen kiillotus ja kovavahaus

Maalipinnan kiillotus koneella vie mennessään kaikki vahat, pinnoitteet yms. ylimääräiset suojat. Pinta kyllä kiiltää, mutta siinä ei ole muuta suojaa kuin tehtaalla ruiskutettu lakka. Tämän takia myllytyksen yhteydessä kannattaa ehdottomasti ostaa vaha tai keraaminen pinnoite suojaamaan juuri kiillotettua pintaa. Kysy myös Nanolex-pinnoitetta!

Henkilöauton kiillotus ja kovavahaus 295 euroa.

Auton myyntikunnostus

Ajattelitko myydä autosi? Haluatko sen kiiltelevän kuten vaihtoautoliikkeiden kulkupelit? Silloin sille kannattaa tehdä täydellinen myyntikunnostus, ostaja ihastuu autoosi ja setelit vaihtavat omistajaa hyvinkin nopeasti.

Täydelliseen myyntikunnostukseen kuuluu auton käsinpesu luukkujen välejä myöten, täydellinen sisäpuhdistus penkkien pesuineen, moottorin pesu, maalipinnan koneellinen kiillotus sekä tietenkin kovavahaus. Sopimuksesta voidaan autoon laittaa vahan tilalle keraaminen Nanolex-pinnoite, mikä tietenkin ennestään parantaa menopelisi kiiltoa ja nostaa sen suojaustasoa.

Auton täydellinen myyntikunnostus kirpaisee 350 euron verran.